CMC 1kg

Kérjük értékelje a terméket belépés után!

Rövid leírás/Felhasználás:

A CMC tapétaragasztó elsősorban könnyű illetve papírtapéták ragasztására alkalmazható. Kiadósság: 1 kg vízben oldott CMC tapétaragasztó kb. 40 nm falfelület tapétázására elegendő, a fal szívóképességének függvényében.
Termékleírás
1080

db

1 080 Ft

Online értékesítési ár
A termék ára tartalmazza a 27%-os Áfát.

Raktáron

Megrendelés és kiszállítás információk

Termékleírás

Cikkszám: 5998454140012

Felhasználás előtt kb. 12 órával a ragasztómennyiséget 40:60% arányban kétfelé kell mérni, 1 kg ragasztó esetében a 40 %-ot, azaz 0,4 kg ragasztót 8 liter vízben csomómentesre el kell keverni. A maradékot 60%-ot is vízben csomómentesre el kell keverni – 1 kg esetében 0,6 kg-ot szintén 8 liter vízben kell feloldani. Tapétázáskor (azaz a kb fél nap ragasztóáztatás után) először a hígabb ragasztóoldattal (a ragasztó 40%-át felhordva) a falat kell vékonyan, egyenletesen lekenni (megfelelő előkészítés, portalanítás után ). A sűrűbb oldattal – amibe a ragasztó 60 %-át kevertük – a tapéta hátoldalát kell lekenni egyenletesen mindenhol, de vékonyan, ezután 15-20 perccel lehet a tapétát a falra simítani.

1 kg / db

Olyan termékek megrendelése esetén, melyek kiszállítása raklap használathoz között, felszámítjuk a raklapot.

Folyékony termékeink kiszállítását Szigetszentmiklós 20-30 km-es körzetébe tudjuk csak vállalni fagyveszély miatt.

A weboldalunkon található termékek képeit, és leírásait igyekszünk pontosan feltölteni és meghatározni. A termék adatlapja ennek ellenére tartalmazhat téves információt.
A képek tájékoztató jellegűek.

Ha hibát talál a leírásban, vagy az adatlapon, kérem jelezze: írjon nekünk egy emailt.

Weboldalunk használatával elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat