Megrendelés és kiszállítás

A webshopunkon látható termékeket raktáron tartjuk, így egyből telephelyünkről kerülnek kiszálításra. Kérjük, hogy megrendelése előtt figyelmesen olvassa el szerződési feltételeinket: Szerződési feltételeink

Megrendelés leadása

Miután az online megrendelése beérkezett, elkezdjük feldolgozni a rendelést. A megrendelések feldolgozása hétfőtől péntekig tart.

Lehetősége van bolti átvételre, illetve választhat kiszállítást is. Fizethet bolti átvétel esetén készpénzzel és kártyával, de választhat átutalást is, amit még átvétel előtt rendezni tud.

Kiszállítást választva, készpénzzel, és átutalással is tud fizetni, de kártyával nem.

Kérem vegye figyelembe, hogy több telephellyel rendelkező cég vagyunk. Boltjainkban, telefonon, és online is lehetőség kiszállítást kérni, így előfordul, hogy 3 napra előre be van táblázva a kiszállítási naptárunk.

Kiszállítás

Kiszállítás választása esetén a legtöbb esetben telefonon egyeztetünk Önnel, hogy milyen típusú járműre van szükség a kiszállításhoz, illetve milyen messzire kell kiszállítani. Ezek alapján árazzuk be a kiszállítást. Ha a kiszállítás behajtási engedélyhez kötött kérem, hogy jelezzék, hogy kollégáink a szállítás megkezdéséig el tudják intézni.

Kisebb megrendeléseket GLS futárszolgálattal küldünk. Kisebb/nagyobb, megrendeléseket telephelyünktől 30-40 km-es határig szolgálunk ki. Kamionos megrendeléseket pedig el tudunk vállalni.

Ha önrakodó darus, platós tehergépjárművel szállítjuk ki a megrendelt árut, akkor fontos, hogy legyen hely az utcán/ház előtt letalpalnia a sofőrnek, hogy stabil lábakon állva daruzza le a termékeket. Ekkor szintén fontos, hogy a gépjármű daruja ne akadhasson bele villanyvezetékbe, illetve az utca elég széles legyen, hogy be tudjon hajtani.
Önrakodó darus, platós tehergépjárművel történő kiszállításkor főleg raklapos termékeket emelünk le, a raklapra pedig díjat számolunk fel, ha a kiszállítás helyszínén marad. Visszavétre van lehetőség!


Fenyő fűrészáru rendelésekor fontos, hogy a megrendelő személyesen megbizonyosodjon arról, hogy milyen faanyag lesz kiszállítva. A nálunk kapható fenyő fűrészáru építési minőségű! Fontos, hogy a megrendelő saját kezével válogassa ki a kiszállítandó fenyő fűrészárut, későbbi csalódás elkerülése érdekében.

Kiszállítást az alábbi típusú fuvareszközökkel tudjuk vállalni:

Bolti átvétel

Bolti átvétel esetén megrendelését összeállítjuk, majd értesítjük Önt emailben, mikor a megrendelését átveheti.

Bolti átvétel esetén is tud átutalással fizetni, ehhez a megrendeléskor válassza az Átutalás fizetési módot.

Megrendelését átvenni: 2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 62 szám alatt lévő telephelyünkön tudja.

Weboldalunk használatával elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat