Mapei EPS ragasztó Mapetherm 25 kg/zsák

1 értékelés alapján

Rövid leírás/Felhasználás:

Cementkötésű
Kitűnő tapadás
Állékony (tixotróp)
Zsugorodás nélkül szilárdul
Hőszigetelő táblák és hőszigetelő védőrendszerek ragasztására és simítására
Termékleírás
2140

zsák

2 140 Ft

Online értékesítési ár
A termék ára tartalmazza a 27%-os Áfát.

Raktáron

Megrendelés és kiszállítás információk

Termékleírás

A Mapetherm Ragasztótapasz a MAPEI kutatólaboratóriumaiban kifejlesztett összetételű cementből; finom szemcseméretű, osztályozott homokokból; műgyantákból és speciális adalékszerekből álló, szürke színű por.

Minden típusú (extrudált vagy habosított polisztirol, ásványgyapot, parafa stb.) hőszigetelő tábla ragasztására közvetlenül a vakolatra, falazatra vagy betonfalakra és mennyezetekre ajánlott, továbbá üvegszövethálóval beágyazott hőszigetelő panelek simítására bel- és kültéri falakon (hőszigetelő védelem).

Hőszigetelő táblák beltéri ragasztása és simítása, valamint kültéri habosított hőszigetelések a következő aljzatokon: cementhabarcs vagy mész-cement vakolatok, beton, beton falazóblokkok. Alkalmas még a következő rendszerek ragasztására és simítására is: hőleadók fülkéinek szigetelése, héjazat alatti szigetelés, tetőtéri helyiségek padlójának szigetelése, olyan helyiségek falainak hőszigetelése, amelyek a föld szintje felett találhatók, pince-/alagsori helyiségek földben lévő falainak belső szigetelése, manzárdtetők belső szigetelése, szellőztetett homlokzatok külső szigetelése.

Vízzel elkeverve a Mapetherm Ragasztótapasz a következő jellemzőkkel bíró habarccsá válik: alacsony viszkozitás, következésképpen könnyen bedolgozható állagú, nagymértékben állékony (függőleges felületen is alkalmazható megereszkedés vagy az akár nagyméretű szigetelőtáblák megcsúszása nélkül), kitűnő tapadás az építőiparban általánosan használatos minden aljzaton. észrevehető zsugorodás nélkül szilárdul meg.

Bedolgozási hőmérséklet +5 °C-tól +40 °C-ig, bedolgozási idő: 3 óra.

Bruttó (Csomagolt) Súly (Kg): 25,20
Szállítási Kategória: 3
Szélesség (Cm): 33,00
Hossz (Cm): 48
Magasság (Cm): 10,00
Súly (Kg): 25,00
Kiadóssága (Kg/M2): 2-6
Színe: szürke

MÉRTÉKEGYSÉG SÚLY
zsák 25 kg / zsák

Olyan termékek megrendelése esetén, melyek kiszállítása raklaphasználathoz között, felszámítjuk a raklapot.

A weboldalunkon található termékek képeit, és leírásait igyekszünk pontosan feltölteni és meghatározni. A termék adatlapja ennek ellenére tartalmazhat téves információt.
A képek tájékoztató jellegűek.

Ha hibát talál a leírásban, vagy az adatlapon, kérem jelezze: írjon nekünk egy emailt.

Weboldalunk használatával elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat