Mapei Önterülő aljzatkiegyenlítő Novoplan Maxi 25kg/zsák(50zs/#)

Kérjük értékelje a terméket belépés után!

Rövid leírás/Felhasználás:

Cementes aljzatkiegyenlítő habarcs
Beltéri felhasználásra
Gyorskötésű
Erősen folyós
Jól megmunkálható
Nagy hővezetésű fűtési rendszerekhez (λ = 1,727 W/mK)
Termékleírás
3680

zsák

3 680 Ft

Online értékesítési ár
A termék ára tartalmazza a 27%-os Áfát.

Raktáron

Megrendelés és kiszállítás információk

Termékleírás

A MAPEI NOVOPLAN MAXI speciális, gyorsan száradó és gyorskötésű cementből, válogatott kvarchomokból, szintetikus rostokból, gyantákból és különleges adalékszerekből, a MAPEI kutatólaboratóriumaiban kifejlesztett összetétel szerint előállított világosbarna por.

Vízzel keverve a Novoplan Maxi jól megmunkálható, gyorsan száradó, folyós, önterülő habarcsot képez, amely nagyon erősen tapad az aljzathoz. A Novoplan Maxi kézzel, illetve 100 m-nél nagyobb távolságból folyamatos keverésű szivattyúrendszerrel vagy szivattyúval és előkeverő tartállyal dolgozható be.

A Novoplan Maxi rétegenként max. 40 mm vastagságban vihető fel, észrevehető anyagban bekövetkező száradási zsugorodás nélkül a bedolgozás után, ami hatással lenne a habarcsra fektetett burkolatra. Miután megkötött, nagy nyomószilárdsággal és hajlítószilárdsággal rendelkezik, továbbá ellenáll a benyomódásnak, valamint a kopásnak.

A Novoplan Maxi kompakt padlófűtési és hűtőrendszerek befedésére és beágyazására, valamint bármilyen típusú meglévő, fűtött padlók aljzatkiegyenlítésére szolgál. A Novoplan Maxi 3-40 mm vastagságú rétegekben használható, az alkalmazási területtől függően. A Novoplan Maxi-val kiegyenlített aljzatok alkalmasak kerámia-, terméskő és készparketta burkolatok fektetéséhez. A Novoplan Maxi kizárólag beltéri használatra alkalmas.

Alkalmazható bármilyen típusú betonaljzatra és meglévő kerámia- vagy terméskő burkolatra, illetve előszerelt szigetelőpanelekre ragasztott, öntapadó műanyag fűtőpanelekből készült padlófűtési rendszerek befedésére és körülágyazására, amennyiben ezek elég erősek. Az előszerelt paneleken való alkalmazás kizárólag lakókörnyezetben lehetséges, a Novoplan Maxi rétegnek pedig legalább 30 mm vastagnak kell lennie. A csövek rögzítésére betonacél háló elhelyezése javasolt.

Továbbá alkalmas a meglévő, előírások szerint előkészített kerámia-, terméskő stb. burkolatok bármely típusához, illetve a kitett terhelésnek ellenálló, kellően erős szigetelőpanelekhez ragasztott, gipszrostlemezekből vagy cementrostlemezekből készült, kompakt padlófűtési rendszerek kiegyenlítésére. A szigetelőlemezeken történő alkalmazás kizárólag lakókörnyezetben lehetséges, a Novoplan Maxi rétegnek pedig legalább 20 mm vastagnak kell lennie.

Különleges összetételének köszönhetően a Novoplan Maxi-val kiegyenlített fűtött padlót magas termikus hatásfok és alacsony tehetetlenség jellemzi. A burkolat fektetését a Novoplan Maxi teljes száradása után lehet elkezdeni. A száradáshoz szükséges várakozási idő a rétegvastagságtól, a környezeti hőmérséklettől és a páratartalomtól, valamint az aljzat nedvszívó képességétől függ. 3 óra után járható.

Gyártó: Mapei Kft.
25 kg / zsák

Olyan termékek megrendelése esetén, melyek kiszállítása raklap használathoz között, felszámítjuk a raklapot.

Folyékony termékeink kiszállítását Szigetszentmiklós 20-30 km-es körzetébe tudjuk csak vállalni fagyveszély miatt.

A weboldalunkon található termékek képeit, és leírásait igyekszünk pontosan feltölteni és meghatározni. A termék adatlapja ennek ellenére tartalmazhat téves információt.
A képek tájékoztató jellegűek.

Ha hibát talál a leírásban, vagy az adatlapon, kérem jelezze: írjon nekünk egy emailt.

Weboldalunk használatával elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat