Asztalosműhely

Szigetszentmiklósi telephelyünkön asztalosműhelyt üzemeltetünk. A nálunk vásárolt fenyőfűrészárut kérésre gyaluljuk, vágjuk, impregnáljuk.

A nálunk vásárolt fafűrész árut kérésére méretre vágjuk, és legyaluljuk Önnek. Ennek az ára mennyiség és vastagság függő. Online megrendelés esetén a megjegyzés mezőbe írja meg, hogy milyen vágásra van szüksége.
Ha faanyagról van szó, akkor repedést, csomókat és természetből adódó csavarodást nem tudunk 100%-osan kizárni. Faanyagnál azt szoktuk tanácsolni, hogy jöjjön el, a szigetszentmiklósi telephelyünkre, nézze meg, majd úgy kérjen egy kiszállítást.

Faház, szerszámos, kerti tároló készítés

19mm-es hajópadló , fedéssel, 70x70mm-es vázszerkezettel, padozattal melynek anyaga 19mm-es OSB-vel készülnek. Fedésre ajánlott zsindely, melyből több színben, és mintázatban tartunk raktáron.

Nálunk a minőség az első!

Nézze meg eladó termékeinket.

Kerti tárolóinkat egyedi méretben, egyedi igényeknek megfelelően tervezzük meg, és gyártjuk le.

Egyedi kutyaház készítés

A kutyaházainkat is egyedi méretben készítjük el az Ön igényei szerint. Szigetelt, szigeteletlen, nyitható tetejű, és ablakos kivitelben is.

Van már elképzelése, vagy egy fotója, hogy milyet szeretne? Mi megcsináljuk!

Nézze meg eladó termékeinket.

Kerti kiülő, sörpad, pavilon készítés

Tavasszal, és nyáron is a legjobb időtöltés a szabadban lenni. Van már elképzelése, hogy milyen kiülőt, szeretne a kertjébe? Mi elékszítjük!

Kérjen egyedi árajánlatot

adatvédelmi nyilatkozatot

Weboldalunk használatával elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat